Bel ons: (020) 672 09 02

Over Parnassus

Parnassus verleent al 25 jaar thuiszorg in Amsterdam en omstreken. We bieden ook hoogkwalitatieve professionele zorg in uw buurt. Zorg die precies is afgestemd op ieders persoonlijke wensen en kan worden aangepast aan een veranderde behoefte. Wij gaan daarbij altijd uit van uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Uw manieren en leefgewoonten bepalen onze werkwijze. Trots, plezier, respect, vertrouwen vatten wij in onze kernwaarden. Dat vinden wij belangrijk. We streven naar een goede vertrouwelijke band waarin we de problemen gemakkelijk kunnen identificeren. Wij zoeken de persoon die het beste bij u past.

Zorg van Parnassus betekent betrokkenheid en goede zorg. We dragen graag bij aan de kwaliteit van het leven.

Kwaliteit staat bij Parnassus voorop. We scheppen op verschillende manieren voorwaarden voor het verlenen van kwalitatief goede zorg. We hebben een strikt kwaliteitssysteem en we stellen hoge eisen aan onze medewerkers. In de loop der jaren hebben we een sterk team van geschikte professionele zorgverleners opgebouwd. Zorg van Parnassus betekent betrokkenheid en goede zorg. We dragen graag bij aan de kwaliteit van het leven.